About Us

Kami adalah firma pengurusan korporat bumiputra muslim menawarkan perkhidmatan holistik perundingan pengurusan korporat yang terletak di Taman Permata, Hulu Kelang, Kuala Lumpur. Kami juga merupakan pasukan Akauntan Bertauliah yang mempunyai pengalaman luas dalam bidang kesetiausahaan korporat, perakaunan, pengauditan dan perkhidmatan cukai selama lebih daripada lima belas (15) tahun.

Firma perunding pengurusan korporat profesional kami adalah untuk memenuhi keperluan individu, pemilik tunggal, perkongsian, syarikat serta koperasi.

Kami adalah juga Ejen Cukai Berlesen di bawah Kementerian Kewangan Malaysia. Oleh itu, kami diberi kuasa oleh badan kawal selia untuk mewakili pembayar cukai untuk berhubung dengan LHDN bagi pihak mereka dalam urusan cukai.

Selaras dengan perkhidmatan holistik kami dalam perundingan pengurusan korporat yang kami tawarkan, sudah tentu kami mampu menyediakan beberapa rakan sekutu kami yang merupakan Juruaudit Dalaman dan Luaran Berlesen. Mereka mampu menyediakan perkhidmatan profesional sebagai Juruaudit Luar untuk syarikat anda seperti yang dikehendaki oleh Akta Syarikat 2016 dan juga untuk berkhidmat sebagai juruaudit bagi koperasi.

Berdasarkan justifikasi di atas, Insya Allah, kami yakin dan mampu untuk memenuhi keperluan dan matlamat organisasi anda berkaitan perundingan pengurusan korporat dan perkhidmatan lain yang berkaitan secara profesional dan sulit.

Yuran perkhidmatan profesional kami sangat kompetitif dan berpatutan. Kami, setakat ini telah menyelesaikan semua pekerjaan dan perkhidmatan yang diberikan dalam tarikh akhir yang ditetapkan. Alhamdulillah, kami masih belum menerima sebarang aduan daripada pelanggan kami.

Related Articles

Accounting & Bookkeeping Services

Set Up A New Sdn Bhd Company

Frequently Asked Questions

Incorporation Package Fees

Holistic Package Sdn Bhd
RM 1500 Limited Period
Pakej Lengkap. Tiada Kos Tersembunyi. Tidak Termasuk Yuran Setiausaha Syarikat Tahun Pertama.
Standard Package Sdn Bhd
RM 2200 All Seasons
Pakej Lengkap. Tiada Kos Tersembunyi. Tidak Termasuk Yuran Setiausaha Syarikat Tahun Pertama.
Standard Package Berhad
RM 3750 All Seasons
Pakej Lengkap. Tiada Kos Tersembunyi. Tidak Termasuk Yuran Setiausaha Syarikat Tahun Pertama.

Why Us?

  • Sentiasa mendengar dan memahami keperluan anda demi untuk mencapai impian dan matlamat anda.
  • Perkhidmatan yang profesional, cekap dan boleh dipercayai.
  • Kami adalah salah satu daripada hanya beberapa firma yang mengguna pakai aplikasi perisian komputer yang khusus dalam mengendalikan bidang kerja kesetiausahaan korporat dan perkhidmatan pengiraan cukai kami.
  • Kami menyediakan bilik persidangan yang kondusif untuk mengadakan mesyuarat syarikat anda pada bila-bila masa dengan bayaran yang sangat minima.
  • Bayaran perkhidmatan kami untuk menubuhkan sebuah syarikat sdn bhd adalah antara yang terendah di Malaysia
  • Khidmat perundingan bila-bila masa dan sebutharga percuma.

Our Location

SEJAHTERA CORPORATE SERVICES SDN. BHD.

2746A Jalan Changkat Permata,

Taman permata, Hulu Kelang,

53300 Kuala Lumpur.

03 - 4106 6139 (3 Lines) 

013 - 2086 139  

 

 

Visitors Analysis

Malaysia 55.5% Malaysia
United States 36.2% United States
China 2.7% China

Total:

46

Countries
003546
Today: 1
Yesterday: 14
This Week: 49
Last Week: 91
This Month: 224
Last Month: 293
Total: 3,546